AVAA OVI UNELMIESI ELÄMÄLLE!


AITO MINÄ -BISNESVALMENNUS

ANJA KADZIOLKA,
YRITTÄJÄN DIGIVALMENTAJA JA SHAMAANI

Aitous. Universumi. Rakkaus. Intohimo. Menestys.

Näin lyhyesti muutamalla sanalla mistä on kyse. :)

Olet ehkä huomannut, että maailma on ison muutoksen äärellä. Oikeastaan se on ollut käynnissä jo vuosia mutta nyt vauhti on kiihtynyt. Mitä tapahtuu?

Yhä enemmän ihmisiä kutsutaan yhteyteen oman korkeimman minän kanssa. Puhdistumaan vanhasta. Löytämään aitous, oma totuus. Ja tuomaan se esiin kaikille.

Sinuakin siis kutsutaan tuomaan aito oma itsesi, kokonaisena, täydellisen epätäydellisenä, kaikkine sinulle annettuine lahjoinesi, esiin. Kertaan vielä: AITONA OMANA ITSENÄSI.

Mutta millainen on aito sinä? Kuka sinä todella olet?

Vielä tarkemmin: Mikä on oma ainutlaatuinen lahjasi, joka sinun tulisi tälle maailmalle antaa? Mitä todella haluat tässä elämässä tehdä, saada aikaan?

Nyt on aikasi nousta esiin.

Tässä valmennuksessa autan sinua löytämään oman sydämen liekkisi aitona itsenäsi, yrittäjänä.

Autan sinua löytämään uuden palon bisnekseesi. Tuomaan siihen jotain aivan uutta. Jotain, mikä lisää yrityksesi vetovoimaa.

Saat sopivasti innostavia tehtäviä mutta myös hoitoa ja rakkautta.

Katso video ja jatka lukemista :)

VARAA PAIKKASI VALMENNUKSESTA SÄHKÖPOSTITSE anja@bisneskoulu.fi

HUOM. VAIN 2 VALMENNUSPAIKKAA / 8 VK!

Share on LinkedIn

"Kiitos Anja! Olet aito, kuten valmennuksesikin. Olet antanut aikaa ja osaamistasi yli odotusten, enkä olisi tilanteessani ilman tätä yksilövalmennusta päässyt eteenpäin.

Nyt myös ymmärrän, miksi olen ollut jumissa niin pitkään. Energiahoidot ovat todella kuljettaneet minua syvemmälle itseni ja tarkoitukseni äärelle, reaktiot ovat yllättäneet syvyysasteellaan. Silti olo on ollut jokaisen hoitokerran jälkeen rauhallinen ja selkeämpi.

Valmennuksen tiedollinen ja hoidollinen kombinaatio on ollut ainutlaatuinen ja käytännönläheinen. Johdonmukaisesti etenevät tehtävät ja kurssimateriaali, on auttanut toimeen tarttumisessa. Henkilökohtainen suunnitelma palvelujen rakentamiseksi eli ymmärrys, missä järjestyksessä kannattaa edetä kaiken työmäärän kanssa, on ollut oleellisen tärkeää.

Ehkä kaikista suurin juttu on ollut tunne siitä, että olet todella halunnut auttaa, uskonut minuun ja valanut uutta uskoa itseeni ja kykyihini. "

- Palaute Aito minä -valmennuksesta

KUKA MINÄ OLEN?

ANJA KADZIOLKA

Hei, olen Anja Kadziolka, Bisneskoulun perustaja (2015), digimarkkinoinnin kouluttaja, yrittäjien bisnesvalmentaja ja nyt myös shamaani. Bisnesvalmennusta olen tehnyt jo vuodesta 2008, kun perustin mainostoimiston. Verkkokursseja olen tehnyt vuosien varrella jo yhteensä 10 kpl ja kouluttanut satoja yrittäjiä brändäyksessä, digimarkkinoinnissa ja digibisneksessä. Nyt vuonna 2021 mukaan on tullut myös shamanistiset energiahoidot. Koen, että tämä on tilaisuuteni luoda jotain ihan uutta myös bisnesvalmennuksessa. Nyt pystyn auttamaan yrittäjiä niin monella tasolla, myös energiassa. Purkamalla blokkeja liittyen bisnekseen ja esiin tulemiseen. Ja vaikka jo vuosia olen ylpeillyt kyvylläni "nähdä" ihmisistä se, mikä heidän ainutlaatuinen lahjansa on, en tiennyt, että se itse asiassa ON osa omaa kykyjäni, joka myös nyt on vahvistunut. Tiedän, olen varma, että tämä valmennus avaa sinulle uusia ovia yrittäjänä. Todennäköisesti hyvinkin nopeasti. Odotan innolla, että lähdet mukaan. <3 <3 <3


“Paljon on lähtenyt ajatuksia liikkeelle mentoroinnin + energiahoidon jälkeen. Asiat selkiintyy ja loksahtelee paikoilleen. Sain vahvistusta, että uskallan seurata intuitiotani. Kiitos Anja <3”

MINNA LAUKKANEN, ÄÄNIVALMENTAJA

ÄÄNIRÄÄTÄLI OY

AITO MINÄ -VALMENNUS

VAIN 8 VIIKKOA UUDEN AIDON VOIMASI JA BISNESMINÄSI SYNTYYN!

Jokainen 2 tunnin Zoom-tapaaminen tulee olemaan räjäyttävä. Autan sinua näkemään sen ytimen, vetovoiman itsessäsi ja kerron, miten rakennat yrityksellesi tehokkaan myyntiputken verkkoon. Samalla pääset purkamaan tunnekehostasi pakkautunutta stressiä ja vapauttamaan blokkeja, jotka voivat estää nyt sinua nousemasta esiin.

Tapaamiset koostuvat 1 tunnin bisnesvalmennuksesta ja 1 tunnin siihen liittyvästä shamanistisesta energiahoidosta tai seremoniasta. Joka viikko saat uusia tehtäviä, jotka teet ennen seuraavaa tapaamista.

VK 1: PEILIIN KATSOMINEN JA OVEN SULKEMINEN

Ensimmäisessä Zoom-tapaamisessa katsotaan nykytilanne. Missä sinä olet? Missä bisneksesi on? Teemme yksilöllisen suunnitelman valmennukselle ja asetamme tavoitteet. Aloitusseremonia. Shamanistinen hoito irtipäästämiseen. Suljetaan ovi vanhalle, jotta ikkuna voi avautua uudelle.

VK 2: UUDEN IKKUNAN AVAAMINEN

Toisessa Zoom-tapaamisessa pureudutaan ytimeen. Miksi teet sitä mitä teet? Mikä on se ydinjuttu, jota sinun kuuluu juuri nyt, tässä ajassa, tuoda esiin? Minkälainen on aito, rohkea bränditarinasi? Shamanistinen hoito yhteyden avaamiseen korkeimpaan minään, vision vahvistaminen.

VK 3: UNIIKKI PALVELUSI, OMA VOIMASI

Kolmannessa tapaamisessa luodaan uusi konsepti, uusia palvelupaketteja. Puhutaan hinnoittelusta, kohderyhmästä ja markkinoista. Ja erityisesti myyntistrategiasta. Synnytetään uusi konseptisi. Shamanistinen hoito yhteyden luomiseen uuden konseptin kanssa ja rohkeuden sekä itseluottamuksen ja oman voimasi löytämiseen.

VK 4: OMA AITO BRÄNDISI

Neljännessä tapaamisessa keskitytään brändistrategiaan, sisältöstrategiaan. Mitä kanavia ja työkaluja käytät, minkälainen on oma äänesi ja mistä puhut verkossa. Ja miten rakennat yleisöäsi verkossa. Energiahoidossa keskitytään vision kirkastamiseen, jotta löydät ytimen, selkeyden, rohkeuden ja oma puhetapasi vahvistuu.

VK 5: MYYNTIPUTKEN MUODOSTAMINEN

Viidennessä tapaamisessa muodostetaan strategia myynnille. Miten ohjaat yleisöä somesta kohti asiakkuutta? Miten johdat yleisöäsi tyrkyttämättä myyntiä? Mitä ovat myynnin elementit, joita kampanjoissasi käytät? Energiahoidossa puretaan rahaan ja myyntiin liittyviä blokkeja, jotka voivat tehdä myynnistä raskaampaa kuin sen tarvitsee olla.

VK 6: LÖYDÄ OMA TAPASI MYYDÄ

Kuudennessa tapaamisessa jatketaan myyntiaihetta. Puhutaan myynnin psykologiasta ja myyntiteksteistä, copysta, jota tuotat verkkoon. Ideoidaan erilaisia myyntikampanjoita. Shamanistinen seremonia, jossa manifestoidaan sitä mitä elämääsi haluat, johon myynti on vain työkalu, raha energiaa, jota magneettisesti kutsut luoksesi ja joka mahdollistaa unelmiesi elämän.

VK 7: AJANHALLINTA JA SISÄISEN LAPSEN TARPEET

Seitsemännessä tapaamisessa mietitään, miten saat kaiken toteutettua niin, ettet polta itseäsi loppuun. Mikä on realistista aikataulujen ja resurssiesi kannalta? Mitä voit ulkoistaa? Mitä teet itse? Miten suunnittelet ajankäyttösi niin, että aikaa jää myös itsellesi palautumiseen, joka on huikean tärkeää luovuudelle. Tehdään syväluotaava shamanistinen energiahoito, jossa pääset luomaan yhteyttä sisäiseen lapseesi, ja siihen iloon, jota työn tekemisessä tarvitaan.

VK 8: AVOINTEN LANKOJEN SOLMIMINEN JA ISO KUVA

Viimeisessä tapaamisessa kerrataan ja katsotaan että kaikki toimii, että pystyt jatkamaan itsenäisesti. Kootaan palaset ison kuvan alle ja kerrataan tavoitteita ja strategioita. Varmistetaan, että pystyt näkemään unelmiesi toteutumisen, sillä silloin ne toteutuvat. Shamanistinen seremonia voimiesi tueksi, unelmiesi toteutumisen tueksi. Luodaan yhdessä todeksi se, että olet jo onnistunut ja menestynyt.


VARAA PAIKKASI VALMENNUKSESTA SÄHKÖPOSTITSE anja@bisneskoulu.fi

HUOM. VAIN 2 VALMENNUSPAIKKAA KERRALLAAN!