Varaa brändikonsultointi kanssani >>>

Anja Kadziolka, Bisneskoulun perustaja, digimarkkinoinnin kouluttaja.

Share on LinkedInShare on PinterestShare on Instagram

Tule henkilökohtaiseen Brändää osaamisesi -konsultointiin!

Vahva brändi on puoli myyntiä!

Mutta mistä aloittaisit brändin rakentamisen? Mikä siinä on oikeasti olennaisinta?

Brändääminen ei ole kiiltokuvaimagon rakentamista. Vaan itsensä näkyväksi tekemistä, rohkeutta ja rehellisyyttä itselle ja muille.

Entä miten uskallat tulla aidosti esiin omana itsenäsi..?

Haluan nyt auttaa sinua näissä. Henkilökohtaisesti.

Brändää osaamisesi -konsultoinnissa luomme toimistollani yhdessä sinun bränditarinasi. Teemme sisältösuunnitelman, jonka avulla ohjaat verkossa asiakkaita luoksesi. 

Kun teet nämä, palveluidesi myynti helpottuu ja löydät verkosta uusia asiakkaita. Suosittelijoita. Uusia mahdollisuuksia

Ja mikä tärkeintä: teet itseäsi tutuksi. 

Mieti itse, ostaisitko palveluita tunnetulta osaajalta, vai täysin näkymättömältä..?  

Konsultoinnissa kerron, miten saat kohderyhmäsi kiinnostumaan (ja innostumaan!) sinusta ja palveluistasi. Teemme sisältösuunnitelman omat resurssisi ja persoonasi huomioiden. Saat runsaasti ideoita, selkeät ohjeet ja rohkeutta toteutukseen! 

Aikoja on vain muutamia saatavilla, joten nappaa nopeasti omasi!

1. Ennakkotehtävät

Saat sähköpostitse ennakkotehtävät, joiden pohjalta pääsemme tapaamisessa nopeasti eteenpäin. Tutustun konseptiisi ja sinuun ennalta.

2. Konsultointi

Henkilökohtaisessa tapaamisessa (3h+lounas) muodostamme sinulle sisältösuunnitelman ja ideoimme aiheet. Saat ohjeet siihen, miten toteutat kaiken ja saat brändisi verkossa näkyviin.

3. Jälkitapaamiset

Verkkotapaamisissa (2x45min) tarkistelemme suunnitelmien toteutusta, suunnittelemme myyntiputken rakentamista verkkoon ja hiomme sisältömarkkinointiasi entistä tehokkaammaksi.

Tervetuloa toimistolleni Helsinkiin! Autan sinua muodostamaan bränditarinasi, sisältösuunnitelmasi ja pääsemään käyntiin itsesi brändäämisessä!

Tämä konsultointi on sinulle, jos...

  •  Olet yrittäjä tai haluat sellaiseksi
  •  Myyt palveluitasi, osaamistasi
  •  Olet avoin ja valmis oppimaan uutta
  •  Haluat päästä esiin verkossa 
  •  Haluat löytää hyviä uusia asiakkaita
  •  Haluat kasvattaa myyntiäsi!

Mitä konsultoinnissa sitten käsitellään..? 

Minkälainen brändi olet?

Löydä itsesi, äläkä vertaa muihin. Kuka oikeasti olet? Mikä on se oma erityinen lahjasi, jonka haluat tarjota asiakkaidesi käyttöön? Minkälaiseksi osaajaksi visioit itsesi tulevaisuudessa?

Tähän pureudumme heti ennakkotehtävissä. Haluan tutustua sinuun ja konseptiisi ennakkoon, niin pääsemme nopeasti käyntiin tapaamisessa.

Mikä on bränditarinasi?

Kenelle sen kerrot? Mitkä ovat ne jutut, joiden kanssa kohderyhmäsi resonoi?

Tarinat myyvät, erityisesti kun ne ovat aitoja ja koskettavia. 

Jokaisella on oma ainutlaatuinen tarinansa. Vaikka oma tarina ei aluksi kuulostaisi jännittävältä, on siihenkin mahdollista liittää draaman kaari. 

Konsultoinnissa muodostamme sinun bränditarinasi sovellettavaksi eri muodoissa ja eri kanavissa.

Miten pääset esiin verkossa?

Sisältömarkkinointi on se avain, jonka avulla teet osaamisesi ja itsesi näkyväksi. Mutta minkälaista sisältöä tuottaisit? Eikö kirjoittaminen suju? Tai etkö missään nimessä halua tehdä videoita? Vai eikö aikasi riitä kumpaankaan..?  

Konsultoinnissa mietimme juuri sinulle sopivan tavan tuoda osaamistasi esiin.

Minkälaista sisältöä tuotat?

Eräs vanha työkaverini sanoi yrittäjäksi lähtiessäni, että minun pitäisi myydä ideoita. No, tämä on se osuus. Ideoimme sinulle runsaasti sisältöä, jonka avulla ohjaat kohderyhmääsi kohti asiakkuutta.  

Sisältösuunnitelmaan listaamme aiheita blogiin tai videoihin, tai podcastiin! Lisäksi ideoimme liidimagneetin, jonka avulla brändäät itseäsi ja kasvatat yleisöäsi.

Moi, olen Anja

Tiedän hyvin, mitä pelkoja itsensä esiintuomiseen verkossa liityy. Ensimmäisiä videoita tehdessäni vuonna 2014 en muistanut sanaakaan. Jähmetyin täysin kameran edessä. Julkaisemiseen oli valtava kynnys. 

Mutta vähitellen kehitin konkreettisia keinoja, joiden avulla selvisin. Ja onnistuin kasvattamaan brändiäni niin, että sain spontaaneja tarjouspyyntöjä verkosta. 

Nyt haluan auttaa sinua henkilökohtaisesti. Tutustua sinuun. Auttaa sinua uskaltamaan. Pääsemään alkuun. Haluan ideoida kanssasi sisältöä, jonka avulla brändäät itsesi alasi huippuosaajaksi! 

En tyrkytä jokaiselle samaa ratkaisua, vaan uskon siihen, että jokaisen persoonalle löytyy sopiva tapa tulla esiin verkossa. Sinullekin.

Erityisesti haluan valaa sinuun rohkeutta tulla näkyväksi verkossa niin, että saat bisneksesi kukoistamaan!

ASIAKKAAN KOKEMUS

Anja kuuntelee ja kuulee!

”Anjan kanssa oon saanu tosi hyvin uusia näkökulmia, pohdittavaa ja vinkkejä. Vaikka omassa mielessä asiat olisi jo ollut suht. selkeänä niin Anja sopivasti ”räjäyttää” ajattelua niin että asiat järjestyy entistä paremmin ja paremmiksi! Anja kuuntelee ja kuulee niitä oikeit asioita, tukee, kannustaa mutta myös haastaa. Vahva suositus Anjalle!” 

Heidi Savioja, Wellness Coach, Positiivinen pulahdus

Varaa oma Brändää osaamisesi -konsultointi VAIN 750 € + alv. 24% 

KONSULTOINTI 1. Ennakkotehtävät, joissa

Pääset kokoamaan ajatuksiasi brändistäsi Pääsen itse tutustumaan sinuun ja osaamiseesi 

  2. Tapaaminen Helsingissä yht. noin 4 h, jossa suunnitellaan 

> Bränditarinasi sovellettavaksi eri kanaviin > Sisältösuunnitelma blogiin tai muuhun kanavaan > Selkeät ohjeet toteutukseen > Paljon ideoita ja innostusta > Rohkeutta esiin tulemiseen! 

3. Lisäksi verkkotapaamiset 2 x 45 min, joissa

Katsomme, miten sisällöntuotanto on lähtenyt käyntiin Vastaan kysymyksiisi sisällön toteutuksesta Saat lisäohjeita myyntiputken muodostamiseen sisältöjen avulla