Moikka Anja <3

Mulle kans jäi niin hyvä fiilis meidän keskustelusta, että olin koko loppuillan iha poprkornina! 😀

Keskustelu sun kanssa tuli just oikeeseen aikaan mulle, sain tarvittavaa kannustusta ja inspiraatiota. Annoit mulle semmosia vinkkejä, mitä itsekään en ollu osannu ajatella! Sain roppakaupalla uusia ideoita ja tsemppiä jatkaa tätä alkanutta yrittäjätaivalta. Anja, oot ihan yli-inspiroiva, helposti lähestyttävä ja supernainen! En malta oottaa, että saan jutella sun kaa vielä uudestaan! 🙂

<3 Saija Härmä, Fitskumuija (Kurssilaisen konsultointipuhelun jälkeen)


Anu Ompelimo Kellosta:

Olen työskennellyt 15 vuotta käsityöyrittäjänä. Ennen sain toimeentuloni tekemällä pitkiä työpäiviä ilman lomia. Suoraan sanottuna revin rahat suoraan omasta selkänahastani, oman hyvinvoinnin kustannuksella. Kunnes törmäsin facebookissa Anjan bisneskouluun.

Anja puhui ihmisläheisesti, järkevästi ja asiantuntevasti digimarkkinoinnista ja yrittäjyydestä hyvinvointia unohtamatta. Liityin Anjan 7 askelta onnistumiseen verkossa -kurssille. Anja rohkaisi siivoamaan palveluvalikoimaa, terävöittämään kohderyhmää ja rohkaisi kulkemaan kohti unelmaa.

Askeleet olivat pelottavia, mutta Bisneskoulun ryhmätuki ja Anjan vakuuttavat neuvot auttoivat. Onnistuin vähentämään työtunteja n. 20 % ja samaan aikaan nostamaan tulostani 30 % vuoden aikana. Nyt saan palvella asiakkaani oikeasti täynnä intoa ja energiaa. Positiivinen asiakaspalautekin on kasvanut. Päätoimeni on asiakkaiden parissa kivijalkamyymälässä, mutta digimarkkinoinnin tärkeyttä ei voi liikaa korostaa. Kiitos Anja!

– Anu Tuomaala OMPELIMO Kello

 

Olen saanut Bisneskoulusta erittäin arvokasta tukea, tietoa ja sparrausta. Koen parhaimmaksi puoleksi sen, että kursseja voi suorittaa omaehtoisesti ja omassa tahdissa joustavasti.

Kurssimateriaalien selkeys ja käytännönläheisyys osoittaa Anjan ammattitaitoa ja koulittua kokemusta, sekä jatkuvaa omaa oppimista.

Bisneskoulun ryhmän tuki on vertaansa vailla, samoin Anjan välitön, aito tapa ohjata ja sparrata kurssilaisia kollegoina, vertaisena.

Marjaliisa Majavesi, Avartamo

 

 

 

 

 

 

Olen opiskellut digimarkkinointia parillakin verkkokurssilla aiemmin, mutta kun hankin Anjan Rakenna menestyvä verkkokurssi ja unelmiesi elämä -kurssin, sain kattavan tietopaketin kurssin rakentamisesta, jonka sisällöt innostavat tekemään. Suuresta tietomäärästä huolimatta kurssista välittyy iloinen tunnelma.

Minulle yksinyrittäjänä on ollut erityisen arvokasta se tunne, että Anjaa kiinnostaa se, kuinka onnistun. En saanut vain tietopakettia vaan mahdollisuuden kysellä ja pallotella ideoita. Kuukausittainen live-kyselytunti on hyödyllinen juttu. Tieto Facebook-ryhmäläisten olemassaolosta on sekin tärkeää.

Täällä kun yksin ideoi ja harjoittelee, asiaan perehtyneiden ajatukset ja neuvot ovat tosi arvokkaita!

Oma verkkokurssi on aluillaan ja minulla on hyvä fiilis sitä tehdä. Olen saanut ihan itse sisältöönkin uusia ideoita.

Olenkin todennut, että minä olen stressinhallintavalmentaja. Markkinoinnista tai verkkokurssien tekemisestä en yrittäjäksi lähtiessä tiennyt mitään. Jos oisin yksin tähän projektiin lähtenyt, tiedän jo nyt, että olisi voinut jäädä toteuttamatta tai ei olisi tullut läheskään niin hyvää!

Anjan (Bisneskoulun) kurssilla asiat ovat alkaneet loksahdella paikalleen ja olen onnistunut muuttamaan tietoa toiminnaksi.

Henna Haapala, Avain hyvinvointiisi

 

 


Bisneskoulun verkkokursseista olen hyötynyt siten, että ne ovat antaneet kokonaisvaltaista ymmärrystä digitaalisille palveluille ja niiden mahdollisuuksille.

Omalla esimerkilläsi olet valanut uskoa siihen että digimaailmassa voi menestyä. Olet lämmin ja helposti lähestyttävissä oleva ihminen josta huokuu välittävä asenne pienyrittäjiä kohtaan. Nuo kaikki kulminoituvat Bisneskoulun ympärille ja voit olla todella ylpeä itsestäsi (virtuaalinen halaus sinulle ).

Itse olen saanut sinulta loistavien tuotteiden lisäksi vertaistukea Bisneskoulun yhteisöstä.

Arvostan sitä, että on paikka jossa voi avautua, jakaa, antaa kommentteja ja tsempata muita. Suosittelen sinua ja tuotteitasi kaikella lämmöllä.

Heidi Tiitto, Yrityspalvelu Balanssi


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Screen Shot 2015-09-07 at 10.18.31

 

Olen käynyt monella verkkomarkkinoinnin luennolla, mutta en ole saanut vietyä opittuja asioita käytäntöön. Uutta asiaa on tullut niin paljon, että suurin osa on jäänyt ymmärtämättä. Anjan kurssilla tämä on toisin; pätkissä asiat on helpompi oppia ja voin toteuttaa oppimani asiat heti ennen uuteen aiheeseen siirtymistä!

Kurssi on selkeä ja kansantajuinen ilman ammattijargonia. Sen lisäksi väliin on ripoteltu hyödyllisiä vinkkejä siitä, kuinka saada ilmaiseksi käyttöönsä verkossa olevia ohjelmia, joita en tiennyt olevan olemassakaan.

Uskon että kurssi säästää minulta niin rahaa kuin ennenkaikkea aikaakin. Verkkomarkkinointi ei ole mielestäni enää asialle vihkiytyneiden ammattilaisten omaisuutta, vaan meillä kaikilla on siihen mahdollisuus ihan itse!
Milla Kissaniitty, Visuaalisen viestinnän ammattilainen, yrittäjä, Kissaniitty Oy

 

 

 

Riikka_suosittelija

 

Aloitin digitaalisen markkinoinnin kurssin jokin aika sitten, mutten ole ehtinyt vielä käymään sitä loppuun. Mietin ennen kurssin alkua onko kurssista minulle konkreettista apua ja olin ehkä vähän odottavan skeptinen.

Mutta! Kyllä! Olen löytänyt rutkasti monta hyvää käy-tän-nön vinkkiä, kuinka markkinoida omaa yritystäni, sen tuotteita ja tulevia palveluja. Sain jopa idean kuinka myydä tulevia palvelujani oman paikallisen alueeni ulkopuolelle – no videokurssina! Myöhemmin toki huomasin etten ole ollut ainoa, joka on keksinyt saman asian, mutta silti!

Olen saanut kurssiltasi myös hyvän idean siihen kuinka esitellä verkkokaupassa tuotteita – avaamalla ne videolla! Olen miettinyt pääni puhki että miten saisin kuviin esille sen kaiken mitä tuotteissa on ja miltä ne näyttää kun ne ovat mitenkin päin. Video ei ole käynyt mielessänikään, ennen kuin nyt. Ehkä juuri siksi, etten itse juurikaan katsele videoita netissä. Mutta youtube-tili on avattu ja ensimmäinen video uuden kuosin luonnostelusta on jo blogissani! Tuumasta toimeen siis!

Odotan kovasti, että minulla on aikaa käydä kurssi loppuun. Viikkoyksinhuoltajana ja pienten metriheikkien äitinä ei vaan tätä rauhallista ’omaa aikaa’ löydy, edes työpäivän aikana.

Kiitos kovasti kurssistasi, koen jo nyt saaneeni rahoilleni vastinetta. Osaat kurssivideoilla selittää asioita auki niin, että ’tavallinenkin’ yrittäjä ymmärtää ne. Olen roikkunut somessa jo pitkään ja moni asia on tuttu (ja moni asia ei ole), mutta välillä sitä vain tarvitsee tälläistä tönimistä jotta silmät aukeaisi.

Riikka Lempiäinen, yrittäjä kiikar vision sisustustekstiilit, www.kiikar.com

 

Screen Shot 2015-09-07 at 10.25.53

Kiitos Anja, digimarkkinoinnin verkkokurssi tuli niin tarpeeseen! Verkkokurssin avulla Twitter-tili ja uudenlainen blogaaminen sekä ilmaisten työkalujen käyttäminen ovat tulleet jo tutuiksi. Parannettavaa riittää vielä nettisivujeni sisältömarkkinoinnissa ja hakukoneoptimoinnissa, mutta olen saanut valtavasti vinkkejä ja ideoita. Nyt tiedän suunnan ja toteutan oppeja vähitellen.

Verkkokurssi herätti minut miettimään strategioita, näkemään markkinointia kokonaisvaltaisemmin ja innostumaan numeroistakin. Olen herännyt aktiivisempaan markkinointitoimintaan ja saan perusasiat kuntoon. Kuinkahan hämmästynyt tulenkaan olemaan, kun huomaan olevani osaaja oman yritykseni kehittämisessä!

Kurssi on tiivis paketti, lyhyen ajan sisällä järjestin innostuneena monia digimarkkinoinnin palikoita. Luotan Anjan osaamiseen, kurssi vilisee vinkkejä ja vastauksia kysymyksiin, joita en tiennyt olevankaan. 10+ ja mitali rintaan Anjalle!

Tessi Ranta-aho, yrittäjä Tasapainovalmennus Pystyraita www.pystyraita.fi

 

Screen Shot 2015-09-07 at 10.33.33

 

Olen joutunut keskeyttämään hetkeksi yritykseni toiminnan vaikeuksien vuoksi, mutta kurssisi on antanut minulle lisää voimaa jatkaa eteenpäin. Vaikeuksista varmasti voi selvitä ja en enää häpeä niin paljon epäonnistumistani, kuin olisin aiemmin hävennyt. Myös muilla yrittäjillä on vaikeaa ja voi joutua jopa keskeyttämään toiminnan. Ei siitä kaadu.

Koko yritys koki kurssisi jälkeen suuren muutoksen. Todella innostuin ja uusin sivuni aivan itse. Tehtävät olivat hyvin herätteleviä ja oli tosiaan hyvä luokitella kohderyhmää. Olen todella innoissani tästä täysin uudesta maailmasta, jota ensimmäistä kertaa eläissäni alan ihan hitusen jopa ymmärtää! Kiitos todella paljon Anja, tämä on tullut tarpeeseen.

Linnea Taivasmaa

 

 

Screen Shot 2015-09-07 at 10.09.39

Miksi suosittelen digimarkkinoinnin kurssia?

Olen käynyt monilla nuorten miesten järjestämillä sähköisen markkinoinnin kursseilla, mutta en ole niistä saanut mitään itselleni. Ensinnäkin heidän käyttämänsä kieli on vierasta ja noilla kursseilla ilmeisesti oletetaan, että osallistuja tietää jo jonkin verran asioista.

Anjan kurssi on ensimmäinen, jonka ymmärsin ja jonka avulla sain aloitettua kotisivujen tekoa ihan itsekseni. Samoin ymmärsin somen merkityksen. Videoilla Anja puhuu ymmärrettävää kieltä ja osaa rauhallisesti selittää mistä kaikessa on kyse.

Kurssin idea on upea, koska voin katsoa sen niin monta kertaa kuin haluan. Voin aina palata niihin kohtiin, joita vielä pitää hioa. Lisäbonuksena oli henkilökohtainen neuvottelu Anjan kanssa.

Suosittelen siis erittäin lämpimästi kurssia.

Soile Teitti, Luontaishoitola Helmenhohde