Tilaa myyntiputken koulutus ilmaiseksi

Rakenna verkkoon myyntiputki, joka tuo sinulle asiakkaita 24/7. Katso video ja tilaa ILMAINEN 5-osainen audio/sähköpostikoulutus!

 

SAAT 5-OSAISEN KOULUTUKSEN TÄYSIN MAKSUTTA!

OSA 1: MITEN MYYNTIPUTKI TOIMII?  

Mikä on myyntiputki ja mitä hyötyä siitä on? Ja miksi se on loistava ratkaisu erityisesti yrittäjälle, joka ei koe oloaan mukavaksi myyntitilanteessa. Osassa 1 kerron, miksi myyntiputki on tärkeä erityisesti sinulle!  

OSA 2: MITEN SAAT LIIKENNETTÄ VERKKOSIVUILLESI?  

Kauniit verkkosivut eivät vielä riitä liikenteen saamiseen. Valitettavasti... Tässä osassa kerron, miten saat liikennettä sivustollesi. Ja miten sisältömarkkinointi toimii.  

OSA 3: MITEN SAAT KOHDERYHMÄSI ANTAMAAN YHTEYSTIETONSA?  

Kun saat liikennettä sivustollesi, sinun tärkein tehtäväsi on kerätä kävijöiden yhteystiedot. Tässä osassa kerron, miten se onnistuu. Kyse ei ole kikkailusta tai vedättämisestä, vaan kävijälle huikean arvokkaasta jutusta. Ja myös sinulle!  

OSA 4: MITEN RAKENNAT YHTEYTTÄ KOHDERYHMÄÄSI JA MIKSI SE ON TÄRKEÄÄ?  

Tässä osassa kerron, miten saat yleisösi odottamaan sinulta viestejä innokkaana. Miten luot yhteyden heihin vaikket koskaan tapaisi heitä? Miten voitat heidän luottamuksensa (täysin aidosti, omana itsenäsi) ja saat heidät kiinnostumaan palveluistasi.  

OSA 5: MITEN MYYT PALVELUITASI?  

Tässä osassa kerron, miten saat kohderyhmäsi odottamaan innoissaan tarjoustasi. Ja mitkä ovat 5 myynnin elementtiä, joita sinun tulisi tässä vaiheessa käyttää hyväksesi.  

SAAT SIIS TÄYSIN VELOITUKSETTA...

> 5 helposti pureskeltavaa tiivistä koulutuskokonaisuutta (teksti & audio).  

> Jokaisessa osassa saat aktivoivan TEHTÄVÄN, joka ohjaa sinua eteenpäin.  

> Saat itsellesi videossa esittelemäni MYYNTIPUTKEN KAAVION.  

Jätä terveisiä!