Tervetuloa Bisneskoulun tapahtumiin!

Nämä tapahtumat on suunnattu yrittäjille, jotka itse toteuttavat omaa markkinointiaan. Jotka markkinoivat omia palveluitaan, osaamistaan, asiantuntemustaan. Ja jotka haluavat brändätä itseään aidolla tavalla, ei feikaten ja valheellista mielikuvaa luoden.

Nämä tapahtumat ovat yrittäjille, jotka haluavat auttaa, tehdä työtä jolla on merkitystä ja rakentaa itselleen vapaata, unelmien elämää.

HUOM. Bisneskoulun FB-ryhmän Kyselytunnit ovat vain Bisneskoulun maksullisille kursseille osallistuville.

Merkitse tapahtumat kalenteriin! Ilmoittautuminen avautuu viimeistään viikko ennen tapahtumaa.

 

MAANANTAI 28.2. KLO 18-19 KAIKILLE MAKSUTON

MAAILMAN RAUHAA JA VALOA KAIKILLE -ZOOM, yhteismeditaatio, rukous, valolähetys maailmalle. Energiahoito itselle. Tästä Zoomiin klo 18 >>

Hiljennytään yhdessä. Lähetetään pyyntö rauhasta ja rakkaudesta Universumille.

Rummutan valoa niin sinulle kuin maailmalle. Jos sinulla on rumpu, voit rummuttaa mukana (kuitenkin mikrofoni hiljennettynä, energiat välittyvät niinkin, Zoomissa on viivettä ja jos useampi rumpu kuuluu, voi se häiritä hiljentymistä).

Samalla saat itse helpotusta omaan olotilaasi, jos sinua siis pelottaa, ahdistaa, huolestuttaa tilanne. Tai jos se on nostanut esiin sota-ajan sukutraumoja. Aseta itsellesi intentioksi purkaa niitä tänään.

 

MAANANTAI 7.3. KLO 10-11

KYSELYTUNTI BISNESKOULUN FB-RYHMÄSSÄ (Kurssilaisille)

 

TORSTAI 17.3. KLO 18-19 KAIKILLE MAKSUTON

TÄYDENKUUN SEREMONIA (ZOOM) – Nyt rentoudutaan pitkän talven päätteeksi. Anna itsellesi aika vapauttaa stressiä ja paineita, purkaa tunteita. Täydenkuun aikaan jätetään taakse niitä asioita, jotka eivät ole meille hyväksi. Jotka eivät enää meitä palvele. Shamanistinen seremonia & energiahoito. Tervetuloa syvärentoutumaan. <3

 

KESKIVIIKKO 23.3. KLO 11-12 KAIKILLE MAKSUTON

RAKENNA ITSELLESI VAHVA BRÄNDI -WEBINAARI

Miten pääset esiin verkossa? Mikä itse asiassa toimii tässä ajassa? Saat konkreettisia käytännön ohjeita ja tietysti myös inspiraatiota esiin nousemiseen somessa ja muissa kanavissa. Ilmoittautuminen avautuu viimeistään viikkoa ennen, LAITA KALENTERIISI!

 

MAANANTAI 4.4. KLO 10-11

KYSELYTUNTI BISNESKOULUN FB-RYHMÄSSÄ (Kurssilaisille)

 

KESKIVIIKKO 13.4. KLO 13-14 KAIKILLE MAKSUTON (peruttu sairastumisen vuoksi)

WEBINAARI VERKKOKURSSIN RAKENTAMISESTA JA MARKKINOINNISTA

Miten teet rahaa palveluillasi verkossa? Opi myymään digipalveluitasi luontevasti, ilman tyrkytystä. Saat huikean tietopaketin myyntiputken muodostamiseen, sellaisena mikä itsellesi tuntuu mukavalta. Ilmoittautuminen avautuu viimeistään viikkoa ennen.

 

LAUANTAI 16.4. KLO 10-11 TÄYDENKUUN SHAMANISTINEN SEREMONIA

TÄYDENKUUN SEREMONIA (ZOOM) – Tule syvärentoutumaan ja kuuntelemaan itseäsi. Ja Universumin ohjausta. Avaa ja puhdista kanaviasi. Päästä irti stressistä ja tunteista, joita et halua kantaa mukanasi. Ja manifestoi itsellesi unelmien elämää! Shamanistinen seremonia & energiahoito. Tervetuloa mukaan joko maksutta tai maksamalla 10 € vapaaehtoisen osallistumismaksun. Voit itse valita. <3

Ilmoittaudu tästä mukaan >>

 

MAANANTAI 2.5. KLO 10-11

KYSELYTUNTI BISNESKOULUN FB-RYHMÄSSÄ (Kurssilaisille)

 

KESKIVIIKKO 11.5. KLO 13-16

KEVÄÄN HUIKEIN JA MAHTAVIN AITO MINÄ -WORKSHOP!

 

MAANANTAI 6.6. KLO 10-11

KYSELYTUNTI BISNESKOULUN FB-RYHMÄSSÄ (Kurssilaisille)

 

JUHANNUSRETRIITTI 23.-26.6. KOLILLA

Varaa kalenteriisi aivan huikea elämys!Juhannusretriitti 23.-26.6. vietetään Kolin energioissa
Tuopanjoella rennolla ja luonnonläheisellä Hyvän elämän koululla. Teemme retkiä Kolin voimapaikoille ja yhdistymme luonnon elementteihin upeissa paikallisissa luonnon kohteissa. Saat eväitä uuden ajan yrittämiseen kuin jaksamiseen. Vain 10 mahtuu mukaan.

Käy tutustumassa retriittiin tarkemmin tästä >>

 

Odotan innolla, että näemme tulevissa tapahtumissa! 🙂