Tervetuloa Bisneskoulun tapahtumiin!

Nämä tapahtumat ovat kaikki ilmaisia, ja suunnattu nimenomaan yrittäjille, jotka itse toteuttavat omaa markkinointiaan. Jotka markkinoivat omia palveluitaan, osaamistaan, asiantuntemustaan. Ja jotka haluavat brändätä itseään aidolla tavalla, ei feikaten ja valheellista mielikuvaa luoden.

Nämä tapahtumat ovat yrittäjille, jotka haluavat auttaa, tehdä työtä jolla on merkitystä ja rakentaa itselleen vapaata, unelmien elämää.

Osa tapahtumista (Kyselytunnit ja Aamukahvit) ovat vain Bisneskoulun maksullisille kursseille osallistuville.

Merkitse tapahtumat kalenteriin! Ilmoittautuminen avautuu viimeistään viikko ennen tapahtumaa.

SYYSKUU

29.9. klo 13-14 SYYSKUUN LIVE-KYSELYTUNTI (kurssilaisille)  Bisneskoulun Facebook-ryhmässä

LOKAKUU

6.10. klo 12-13.30 UUDENKUUN SEREMONIA (ZOOM) – Manifestoi unelmiesi bisnes ja elämä, shamanistinen seremonia ja energiahoito (vapaa pääsy kaikille!)

12.10. klo 12-13.30 RAKENNA ITSELLESI VAHVA BRÄNDI -WEBINAARI – Miten pääset esiin verkossa? Mikä itse asiassa toimii tässä ajassa? Saat konkreettisia käytännön ohjeita ja tietysti myös inspiraatiota esiin nousemiseen somessa ja muissa kanavissa. 

15.10. klo 9-11 BISNESKOULUN AAMUKAHVIT (kurssilaisille) Zoomissa – tunnin keskustelu + tunnin energiahoito. 

27.10. klo 11-12 LOKAKUUN LIVE-KYSELYTUNTI (kurssilaisille) Bisneskoulun Facebook-ryhmässä

MARRASKUU

4.11. klo 19-20.30 UUDENKUUN SEREMONIA (ZOOM) – Manifestoi unelmiesi bisnes ja elämä, shamanistinen seremonia ja energiahoito (vapaa pääsy kaikille!)

9.11. klo 12-13.30 MENESTY DIGIPALVELUIDEN MYYNNISSÄ -WEBINAARI – Miten teet rahaa palveluillasi verkossa? Opi myymään digipalveluitasi luontevasti, ilman tyrkytystä. Saat huikean tietopaketin myyntiputken muodostamiseen, sellaisena mikä itsellesi tuntuu mukavalta.

16.11. klo 11-12 MARRASKUUN LIVE-KYSELYTUNTI (kurssilaisille) Bisneskoulun Facebook-ryhmässä

19.11. klo 10.30-12.00 TÄYDENKUUN SEREMONIA (ZOOM) – Nyt rentoudutaan pitkän syksyn ja pimeyden keskellä. Anna itsellesi aika vapauttaa stressiä ja paineita, purkaa tunteita. Täydenkuun aikaan jätetään taakse niitä asioita, jotka eivät ole meille hyväksi. Jotka eivät enää meitä palvele. Shamanistinen seremonia & energiahoito.

30.11. klo 12-13.30 MISTÄ VETOVOIMAA OMAAN BISNEKSEEN? -WEBINAARI – Nouse esiin kilpailussa, somen informaatiotulvassa! Miten jäät kohderyhmäsi mieleen ja miten pystyt innostamaan heitä kokeilemaan palveluitasi? Ja miten innostut itsekin enemmän siitä, mitä teet yrittäjänä?

JOULUKUU

2.12. klo 9-11 BISNESKOULUN AAMUKAHVIT (kurssilaisille) Zoomissa – tunnin keskustelu + tunnin energiahoito. Aiheena esiintulo somessa. Mistä rohkeutta tuoda oma aito itsensä esiin. Mitä voi jakaa ja mitä ei? Miten muodostat mikrotarinoita ja miksi kertoisit tarinoita somessa? Hoidossa keskitytään erityisesti rohkeuden löytämiseen, siihen, miten voi päästää irti peloista julkaisemiseen ja esiintuloon liittyen.

14.12. klo 14-15 JOULUKUUN LIVE-KYSELYTUNTI (kurssilaisille) Bisneskoulun Facebook-ryhmässä

19.12. klo 12-14 TÄYDENKUUN SEREMONIA (ZOOM) – Vuoden upeasti päättävä Shamanistinen seremonia & energiahoito.

 

Odotan innolla, että näemme tulevissa tapahtumissa! 🙂