Anja Kadziolka Natural High Healing festival

035 Miten kuuntelet Universumin ohjausta?

 

Universumi ohjaa meitä koko ajan siihen suuntaan, mitä meidän on tässä elämässä tarkoitus tehdä. Joskus kutsun sitä sieluntehtäväksi, mutta voisin kutsua sitä myös unelmien elämäksi. Universumi ohjaa meitä siis kohti unelmiemme elämää, jossa saamme toteuttaa sielun tehtäväämme, tehdä sitä, mitä rakastamme kaikista eniten, missä meidän intohimomme on. Tässä jaksossa puhun siitä, miten ohjausta voi kuunnella. Minkälaisissa muodoissa sitä itse asiassa tulee?

 

 

Jos et halua kuunnella, voit lukea jakson sisällön tästä:

 

No Moikka pitkästä aikaa. Toivottavasti sulla on ollut mahtava kesä ja olet innoissasi aloittamassa syksyyn työrupeaman. Mä olen ainakin nyt siinä vaiheessa että olen levännyt riittävästi tänä kesänä. Hirveästi ei ole minusta täällä podcastissa kuulunut, eikä sosiaalisessa mediassa tai missään muuallakaan… mutta se ei tarkoita sitä etteikö mitään olisi tapahtunut. Mulla on ollut ihan älyttömän upea kesä on tavannut niin paljon upeita ihmisiä ja niin paljon upeita asioita on tapahtunut, etten pysty tästä kertomaankaan…

 

Kaikista suurin juttu oli varmasti Natural High Healing Festivaaleilla esiintyminen ja workshoppien vetäminen, joka oli todella siis elämää mullistavaa. Tein siellä oivalluksia joita en ehkä ois ihan odottanut ja se on ollut tässä nyt muutaman viikon sulattelun aiheena, että miten mä integroin kaiken sen tähän mun elämään. Ja mikä on esimerkiksi Bisneskoulun tulevaisuus. Mutta tässä nyt teen uutta Bisneskoulun podcast jaksoa.

 

Ja se mikä mulla on ajatuksena, niin jatkossa pureudun syvemmälle vielä sinne, mikä se Aito minä on miten se sydämen tuli sytytetään ja miten voi tuoda esiin sen oman intohimon? Tulla esiin aitona omana itsenä? Ja mikä on se konsepti ja sen sydämen palon konkretisoituminen? Se, mitä sä lähdet viestimään yrittäjänä verkkoon?

 

Mulla on yksilövalmennuksia ryhmävalmennuksia ja tulossa on varmasti myös retriittejä ja live tapahtumia tänä syksynä Aion opiskella breath&release -ohjaajaksi ja se on sellainen asia mistä sitten livenä tehdään tapahtumia. Eli tervetuloa tänne Kolin suuntaan jossain vaiheessa. Ilmoittelen niistä tapahtumista vielä sitten erikseen.

 

Mutta tänään mä halusin puhua aiheesta, joka nousi mun yhden valmennusasiakkaan kanssa esiin. Eli sellanen, kun mä puhun että pitää kuunnella ohjausta universumista universumilta, mutta miten se itse asiassa käytännössä tapahtuu? Niin mä kokosin tähän nyt vähän vinkkejä siihen, et miten sä voit alkaa kuunnella Universumin ohjausta ja omaa sisäistä viisautta.

 

Ja mietin et ehkä Ihan ensimmäisenä oleellista on se, että sä tietenkin avaat yhteyden. Jos sä haluat kysyä jotain joltain niin sun täytyy ottaa siihen ensin yhteys. Eli vähän niin kuin soittaa oikeeseen numeroon. Eli sitä varten sun täytyy vähän hiljentyä ja pysähtyä kaikesta siitä kiireestä mitä tämännhetkinen elämä ehkä sulle tuo. Ja hektisyydestä, rauhoittua ja hiljentyä. Ja tän podcastin lopussa sä pääset mun ohjauksella meditoimaan, pyytämään ohjausta Universumilta.

 

No toinen asia on sitten se, että siihen yhteyden avaamiseen, sitä varten, pitäisi puhdistaa vähän omaa energiakehoa. Vähän niinkuin puhdistaisi kameran linssin, niin ettei tule sumuisia kuvia tai saisi sellaisen hyvän yhteyden ilman mitään vääristymiä siinä matkan varrella. Eli esimerkiksi ego saattaa lähettää vähän virheellistä viestiä siitä, että mitä se universumi haluaa sulle sanoa ja mihin sua yritettäisi ohjata. Ja sen takia pitäisi puhdistaa sitä omaa tunne kehoa, kuoria vähän niitä uskomuksia ja pelkoja pois sieltä, jotka voi blokata sitä viestiä tai vääristää sitä. Ja tosiaan ohjausta voi ihan pyytää meditoidessa.

 

Eli kun sä keskityt siihen että sä pyydät Universumilta ohjausta pyydät apua. Ja jos sulla on joku tietty asia mihin sä haluut ohjausta, niin konkretisoi se mahdollisimman hyvin. Ja mieti et et se asia mitä sä kysyt, et se ei voi olla ihan semmonen triviaali asia vaikka minkä väriset sukat sä valitsisit aamulla jalkaan, vaan sen pitää olla sellanen asia millä oikeasti on merkitystä ja mitä sä et ehkä itse osaa päättää tai se ei ole tavallaan sun käsissä tai mikä se tilanne voi olla vähän suurempi tilanne et se ei ole semmonen arkinen, millä ei oikeesti ole loppujen lopuksi sun elämän ja sun sielun ehtävän kannalta kauheesti merkitystä.

 

Nos universumihan ohjaa sua pyytämättäkin. Eli tarkkaile sun elämää. Onko siinä jotain asioita mitkä vaan toistuu uudestaan ja uudestaan? Jotain asioita mistä sä ajattelet että ”aina mulle käy näin”. Miks mulle aina käy näin? Et olenko mä joku narsistimagneetti tai miksi mä poltan aina itseni loppuun? Sellaset toistuvat jutut mitä sun elämässä tapahtuu, Universumi haluaa sulle viestiä jotain sen kautta. Sen kärsimyksen kautta. Eli että siinä on oikeasti jotain siinä asiassa, mikä sun on tarkoitus oppia. Joku asia, mikä sua tavallaan ohjaa aina siihen samaan tilanteeseen.

 

Mutta jos kysyt jotain tiettyä valintaa että valitsenko tämän vai tämän tien ja haluat siihen konkreettiseen kysymykseen ohjausta, monihan pyytää joatin merkkiä ”anna mulle joku merkki universumi, joku merkki et kumpaan suuntaan mun kuuluu lähteä”, sitä voi kysyä mut loppujen lopuks mä oon miettiny et onko se ihan sama näetkö vaikka kotkan lentävän sun yli tai possun juoksevan tien yli sun auton edessä, tai mikä tahansa se onkaan, joku erityinen tapahtuma, minkä sä haluut ottaa merkkinä. Niin sä tiedät oikeasti jo sen vastauksen sisälläsi. Sä tiedät, mihin se merkki tuli, mikä on se oikea ratkaisu. Koska sä tiedät, mikä tuntuu oikealta. Sä tiedät loppujenlopuksi, kun sä pääset kiinni sun omaan sisäiseen sielun viisauteen, niin se tietää, se kertoo sulle mikä on oikeasti totta.

 

Ja se millä sua ohjataan ihan päivittäin on sun tunteet. Eli mitä tunteita sulla liittyy mihinkin asiaan. Mulla on itsellä tapahtui kerran töitä tehdessä niin selkeä ohjaus. Mä kerroinkin siitä silloin. Olisko siitä nyt jo kaksi vuotta vai kuinkahan kauan siitä kun se tapahtui. mutta mä olin päättänyt että nyt mä pistän käyntiin kampanjan tästä yhdestä verkkokurssista ja laitan sen myyntiin ja laitoin kaiken valmiiksi videon tekemistä varten. Ja kun olin painamassa sitä record nappulaa että nyt aloitetaan videointi, niin tajusin, että mä en voi näissä energioissa videoida yhtään mitään, koska mua otti päähän ihan suunnattomasti. Mua ärsytti ja suututti ja suorastaan vitutti et mä en haluu tehdä tätä. Ja mä tajusin, että mua ohjataan ja sen videon tekemisen sijasta päädyinkin meditoimaan ja meditoidessa mulle tulikin sitten idea siitä, et mitä mun itse asiassa pitäisi tehdä. Se taisi olla se aito minä bisnesivalmennus yksilövalmennus mitä mä olin sillon käynnistämässä ensimmäistä kertaa. Ja mulla olikin tarkoitus tehdä tää valmennustuote eikä lähteä myymään jotain verkkokurssia.

 

Silloin mulle nousi sisältä sellainen aivan mieletön innostus siihen et tämänhän mä haluun tehdä! Ja sainkin sen kasaan ihan ennätysajassa, jopa itselleni. Käynnistin valmennusten myynnin ja sieltä tulikin samantien asiakkaita. (Ja by the way, nyt olisi muuten valmennuspaikka vapaana.)

 

Mutta tosiaan, tunnustele sitä jos sulla on valintatilanne, että millasia tunteita sulla liittyy niihin valintoihin. Ja koita miettiä tai ei oikeastaan miettiä, vaan fiilistellä sitä tunnetta tai energioita. Kumpi niistä aiheuttaa sussa parempia tunteita? Mistä tulee iloa ja mistä ehkä semmosta ärsytystä? Ja se on oikeastaan se suurien vinkki, jonka mä voin sulle tänään antaa, on se, että seuraa sitä iloa. Seuraa vaan sitä mikä tuntuu hyvältä. Mitä sä oikeasti haluat tehdä?

 

Koska se on Universumin ohjausta, viestiä sulle, että se on se asia, mitä sun itseasiassa kuuluu tehdä. Joskus ego voi tulla sinne väliin sotkemaan vähän viestiä, leikkimään rikkinäistä puhelinta. Joten kannattaa miettiä sitä, et mikä ohjaus tulee rakkaudesta ja puhtaudesta ja kirkkaudesta. Ja mikä viesti tulee sitten sellaisesta pelosta ja uskomusten kautta. Ja se mitä pitäisi tehdä tai mihin sua ohjataan ei välttämättä ole se kaikista helpoin tie. Ja jos se vaatii sulta jotain ehkä itsetutkiskelua, niin silloin ego saattaa lähteä viestimään sulle sitä että ”ei kannata lähteä tuonne itsetutkiskelun suuntaan se voi olla vaarallista se on ensinnäkin vaikeata siitä voi aiheutua tuskaa tai joudut muistamaan jotain ikäviä asioita”… niin koska ego yrittää meitä suojella tuskalta, niin se saattaa lähteä ohjaamaan pois sen suunnasta. Eli vaikka se asia johon suuntaan olisit lähdössä, tuottaa sinulle iloa niin siellä saattaa olla asioita joita sun pitää joiden yli sun pitää päästä henkisesti ennen kuin sä pystyt tavallaan sille tielle.

 

Sun täytyy vaikka opetella jotain uutta tai löytää itsestäsi uutta rohkeutta tai uutta voimaa, jotta sä pääset tekemään niitä asioita joita sä rakastat ja jotka tuottaa sinulle iloa. Eli se oikea tie ei aina välttämättä ole se kaikista helpoin tie. Se tie, mihin ehkä ego voisi ohjata että on helppo tie ”täälläkin on sulle iloa, täälläkin on sulle rakkautta” mut oikeesti sun intohimo olisi ehkä siellä toisessa suunnassa. Tää on nyt tosi abstraktia, kun en mä en nyt tähän mitään konkreettista esimerkkiä ammatillista esimerkkiä keksinyt, mutta toivottavasti saat kiinni ajatuksesta.

 

Itse tiedän, milloin joku asia on totta. Milloin joku valinta vaikka on oikea, siitä tunteesta joka siitä asiasta tulee. Ja ne saattaa olla tosi yllättäviä tunteita, jotka tulee jostain tosi syvältä tosi voimakkaita tunnereaktioina, jotka kertoo mulle et hei tää tää juttu on totta ja tää juttu on iso.

 

Se voi olla reaktiona ihan melkein mitä tunnetta vaan, se voi olla surua tai se voi olla iloa se voi olla joku tosi korkea energia-aalto, sellanen laajenemisen tunne, semmonen tunne, et yhtäkkiä se tila missä mä olen onkin täynnä valoa ja kirkkautta ja keveyttä ja silloin mä tiedän et hei tässä asiassa on muuten tosi hyvät energiat ja tähän suuntaan mun kannattaa mennä ja tähän mua ohjataan. Mutta jos sä et ole tutustunut kauheasti energioihin ja harjotellu, kokenut niitä, niin tunnustele sun tunteita. Millaisia tunteita sulla liittyy niihin eri vaihtoehtoihin, joiden välillä sä yrität valita.

 

Eli sä et välttämättä tarvitse sellaista ulkoista, jotain ihmettä tai jotain selkeetä merkkiä siihen, et mitä sun pitää valita, koska universumi ohjaa sua myös sieltä sisäkautta eli tunteiden kautta. Miltä Jotkut asiat susta tuntuu?

 

Mun itseasiassa varhaisin oma muisto siitä et milloin mä oon kuunnellu ohjausta, tietämättä kuitenkaan että se oli ohjausta oli 2013 kun perustin Mamaonbis-yhteisön yrittäjä äideille. Silloin mulla oli ollu mainostoimisto 5 vuotta ja mä olin huomannut, että kun mä puhuin siitä mainostoimisto asiasta ja niistä palveluista joita mä tarjosin sieltä mun mainostoimistosta, niin se puhe oli sellasta lakonista, onkohan tää oikee sana, mutta se oli sellaista Blaablaa tunteetonta semmosta ei innostunutta vähän semmosta leipiintyneen kuulosta omillekin korville. Et mä nyt teen sellaista ja tällaista ja tollasta eikä siihen liittynyt minkäänlaista innostusta enää.

 

Mut silloin mulla oli itsellä kaksi pientä lasta ja yritys ja ihan hirveitä haasteita ajanhallinnan ja jaksamisen kanssa, niin mä halusin keksiä siihen jonkun ratkaisun. Mä silloin ajattelin että kun ois sellanen ihana kaunis kalenteri, unelmien planneri ja lähdin suunnittelemaan sitten sellaista itselleni ja samalla mietin sitä, että mitä mä voisin tehdä sen ympärille. Olin pitänyt sellaista Sekuntielämää-blogia mamaonbis-nimimerkillä ja silloin lukaisin sen koko blogin läpi ja tajusin ettei siellä ole mitään sellaista, mikä mikä ei kestäisi tarkkailua ja päätin julkistaa sen, et kuka mä oon ja perustin silloin mamaonbis.fi-sivuston ja blogin ja aloin tehdä sellaista unelmien planneria joka oli yrittäjä äidin elämään, unelmien toteuttamiseen, kalenteri ja suunnittelu, ajanhallinta, tavoitteiden asettamisen kirjanen…

 

Ja siitä asiasta kun mä silloin puhuin, niin mä tajusin, siis ennen kun mä toteutin ton kaiken mitä äsken kerroin, niin mä tajusin, että kun mä puhuin tästä aiheesta, koska se oli se mitä mun sydän silloin kaikista eniten halusi tehdä, niin mä huomasin et mun silmät syttyi. Tavallaan mä tunsin miten niihin tuli energiaa, vaikken ajatellut sitä sillon energiana, mutta tuntui et silmät alkoi enemmän säihkyä ja kädet alkoi liikkua ja jotenkin koko keho heräsi eloon, kun puhuin siitä asiasta, verrattuna siihen mainostoimisto touhuun.

 

Eli silloin jo 2013 mä oon perustanut päätökseen niin siihen et millaiset energiat tästä asiasta tulee. Sitä voi kutsua tietysti intuitioksi, sitähän se on. Mutta just se, että universumi ohjaa meitä sen energian kautta eli millanen energia liittyy niihin asioihin, joita sä teet. Ja sitä kannattaa tarkkailla, että teetkö sellaisia asioita, jotka nostaa sun energioita, vai teetkö sellaisia asioita, jotka laskee sun energioita?

 

Mä suosittelen tekemään pelkästään niitä asioita, jotka nostaa sun energioita. Koska universumi ohjaa sua aina sen kautta sinne oikeaan suuntaan.

 

Mutta nyt olisi sellainen hetki et voitaisiin hetkeksi yhdessä hiljentyä meditoimaan. Mikä tahansa päätös sua odottaa tai mitä tahansa valintoja sun pitäis nyt tehdä, niin avaa sun sydän, avaa sun mieli, ja avaa sun energiat sille, että sä saisit ohjausta. (Meditaatio alkaa audiossa tästä, noin 22 min -kohdasta.)