032 Luo itsellesi unelmien vuosi 2022

 

 

 

 

Jos et halua kuunnella jaksoa, lue sisältö pääpiirteissään tästä. (Podcastissa hieman erilainen sisältö, lopussa myös enemmän puhetta ensi vuodesta.)

 

Moi. Pitkästä aikaa.

Tässä jaksossa kerron vähän mitä tänä vuonna on tapahtunut. Ja mitä sun kannattaa nyt vuoden vaihteessa miettiä, kun suunnittelet vuotta 2022 ja bisneksen kehittämistä. Mihin nykyaikana, näinä aikoina, kannattaa kiinnittää huomiota? Ja mitä sä voisit tehdä ensi vuonna, jotta elämä ja työ ei tuntuisi suorittamiselta, puskemiselta, vaan asiat etenisivät helpommin ja enemmän flowssa, niin että ne vain tapahtuvat pakottamatta. Sun ei nimittäin tarvitse puskea menestystä, vaan sä voit ottaa rennosti, nauttia matkasta ja vain seurata kun asiat lutviutuu. Mä kerron kohta enemmän. Ja lopussa tehdään lyhyt manifestointi yhdessä (podcast-jaksossa).

Tää vuosi 2021 on ollut mulle hurjan henkisen kasvun vuosi. Se on vaatinut paljon tilaa, aikaa ja lepoa. Meditointia. Ja sitä olen tehnyt paljon. Siksi esimerkiksi tätä podcastia en ole pystynyt julkaisemaan kuin muutaman kerran. Koko vuoden olen myös opiskellut shamanismia perussa oppinsa saaneiden shamaanien ohjauksessa ja tulen sitä jatkamaan myös ensi vuonna. Myös se vie oman aikansa.

Mutta tänä vuonna olen löytänyt itseni ja mikä oikeasti on mun tehtävä tässä elämässä. Kesäkuussa kerroin siitä miten minusta tuli shamaani. Uskon että tämä on monelle vielä outoa, mitä se oikeastaan tarkoittaa. Käytännössä se tarkoittaa sitä että minulla avautui yhteys henkimaailmaan ja minussa avautui kyky kanavoida esimerkiksi hoitoa ihmisille. Ja toki siihen liittyy paljon tietoisuuden kasvamista ja omien haavojen ja varjojen käsittelyä.

Aluksi ajattelin, että pidän shamanismin omana juttunaan ja tuon sitä vain vähän Bisneskouluun, mutta lopulta huomasin, että en pysty hajauttamaan itseäni. Ja siksi olen nyt tuonut kaiken itsestäni suoraan Bisneskouluun. Olenkin tänä syksynä järjestänyt bisneswebinaarien lisäksi shamanistisia täydenkuun ja uudenkuun seremonioita omien unelmien manifestointiin. Joka onkin tavallaan luontevaa jatketta sille, mistä olen vuodesta 2013 puhunut, jolloin kehitin kalenterin, plannerin, unelmien toteuttamiseen, jossa olin kehittänyt systeemin sille, miten unelmat siirretään tavoitteiksi ja toteutetaan askel kerrallaan. Kalenterin pohjalta pidin useana vuonna vuoden alussa Vuosisuunnittelu-webinaarin, joissa oli mukana satoja yrittäjiä. Nyt kun henkisen kasvun myötä olen tutustunut Universumin lakeihin, josta muuten viime tammikuussa pidin webinaarin, olen tajunnut miten tärkeää on manifestointi. Ja se mihin keskityt, sitä saat. Olen sen huomannut jo monta kertaa omassa elämässäni. Ja nyt myös asiakkaiden. Ja tämä on se juttu, mistä alussa mainitsin. Eli miten voit lopettaa suorittamisen ja vain vastaanottaa. Universumi haluaa auttaa sinua, mutta kaikki lähtee itsestäsi, mitä oikeasti haluat ja miten keskityt vain siihen?

No tänä vuonna olen siirtynyt puhumaan brändäyksestä aitousmarkkinointina. Sillä se on nykyajan ja tulevaisuuden isoin markkinointisuuntaus, aitous on se, jonka kautta luot vetovoimaa omalle bisneksellesi. Aitousmarkkinointi nimensä mukaisesti perustuu aitouteen, eli kun tiedät kuka olet ja mitä rakastat tehdä, voit tuoda sen kaiken aidosti esiin markkinoinnissasi. Sun intohimo näkyy kaikessa mitä teet, ja siitä sun asiakkaatkin innostuvat.

Kun löydät sen sydämen palon, mikä on oma tehtäväsi, oma ainutlaatuinen lahjasi tässä elämässä, sytyt itse liekkeihin ja samalla lähetät vahvan viestin universumille, joka alkaa ohjata sinua siihen suuntaan, mihin haluat. Miten sitten löydät sen liekin? Siihen liittyy sekä mielen tason työ, että henkinen työ, meditointi.

Mitä parempi yhteys sinulla on omaan korkeimpaan minääsi, sen varmemmin tiedät, mikä ytimesi on. Itselleni tämä tapahtui touko-kesäkuussa, kun en enää välittänyt mitä minusta ajatellaan, vaikka kertoisin olevani shamaani. Se tuntui niin kirkkaalta ja selkeältä, että siltä ei voinut välttyä, sitä ei voinut olla kertomatta. Olen varma että olen menettänyt paljon ihmisiä elämästäni, monia joista en ole aikoihin kuullut, mutta sille ei voi mitään. En voi olla mitään muuta kuin mitä oikeasti olen, seurasi siitä sitten mitä hyvänsä. Ja se varmuus on se juttu, joka selkeyttää kaikkea päätöksen tekoa.

Ja se on se juttu, mihin haluan rohkaista sinuakin. Löytämään oman ytimesi, oman sydämesi palon, ja miten voit yhdistää sen omaan bisnekseesi. Voisitko löytää ihan uuden tavan tehdä sitä, mitä teet? Etenkin, jos sinun on vaikea löytää motivaatiota töihin tai markkinointiin. Voisitko lisätä tekemiseesi jotain, mikä toisi lisää merkityksellisyyttä. Lisätä oman aidon persoonasi, oman energiasi, mukaan markkinointiin.

Mitä voisit tehdä, jotta oma aito itsesi näkyisi kirkkaammin kaikessa markkinoinnissasi?

Aitousmarkkinointi liittyy myös sun jaksamiseen yrittäjänä. Yksi isoimmista loppuunpalamisen syistä on nimittäin se, että ei voi toimia omien arvojensa mukaan ja ei voi puhua omaa totuuttaan, tarkoittaen sitä, että joudut piilottamaan osan itsestäsi, ehkä tukahduttamaan luovuutta vanhojen uskomusten takia tai piilottamaan herkkyyttäsi kovan bisnesmaailman takia. Mikä se onkaan, nyt on aika tuoda se oma kokonainen itse esiin. Nyt eletään sellaisia aikoja, joissa ne asiat, se sun aito minä, puskee esiin, halusit tai et. Ja se voi aiheuttaa loppuunpalamista ja uupumista, jos vastustat sitä.

 

(Manifestointi ja rummutusmeditaatio podcast-jaksossa)