036 Hyvästit Bisneskoululle, on aika siirtyä eteenpäin…

Tässä se nyt on. Totuuden hetki. En nyt kirjoita tätä tekstinä, joudut kuuntelemaan koko jakson, jos haluat kuulla mistä on kyse. Lyhyesti silti: tämä on nyt Bisneskoulun podcastin viimeinen jakso, viimeinen blogipostaus… ja tässä jaksossa kerron, miksi lopetan myös Bisneskoulun toiminnan. Olen varma että kuvittelen vaan tämän olevan teille kaikille hirveä shokki (ja jännitän tämän kertomista), kun lopulta olette varmasti jo nähneet tämän, on mennyt niin pitkä aika viimeisestä podcast-jaksosta ja blogiartikkelista. Ja somekanavatkin ovat seisseet melko hiljaisina.

Sanon tässä myös että kukaan tai mikään ei pakota minua tekemään tätä, vain itse suurten mullistusten jälkeen koen, että sydämeni on jo siirtynyt eteenpäin. Kesti aikansa, ennen kuin järki seurasi perässä. Jaksossa kerron, mitä tulen jatkossa tekemään ja millä fiiliksellä täällä ollaan.

Rakkaat asiakkaat: vaikken myy enää kursseja, te voitte käydä niitä niin kauan kuin haluatte, olen täällä yhä, konsultoinnit käydään, ei huolta, hätää eikä kiirettä. Ollaan yhteydessä <3