Hei, olen Anja Kadziolka, Bisneskoulun perustaja ja kouluttaja!

Mahtavaa, että löysit sivustolleni! Oletko asiantuntija? Yrittäjä? Haluaisitko saada ihmiset ymmärtämään paremmin, miten tärkeää opetettavaa sinulla olisi heille ja miten paljon voisit heitä auttaa? Jos vastasit näihin kyllä, Bisneskoulu on juuri sinulle!

Bisneskoulussa autan sinua rakentamaan omaa brändiäsi asiantuntijana ja valtaamaan oma paikkasi verkossa. Niin, että unelma-asiakkaasi löytävät kaikkien yritysten joukosta juuri sinun yrityksesi. Bisneskoulussa opiskelet digitaalista markkinointia verkossa silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Tavoitteena on saada bisnes pyörimään niin, että et joutuisi tekemään kuusitoistatuntisia päiviä ympäri vuoden ilman kesälomaa tai joulutaukoa. Että voisi tehdä normaalin työpäivän, säästää aikaa perheellesi ja tienata hyvän elannon. Ja että pääsisit matkalle kohti unelmaasi! Markkinointia kehittämällä se onnistuu.

Mutta, kuka minä oikein olen? Olen yrittäjä, kahden pienen lapsen äiti, digimarkkinoinnin kouluttaja ja bloggaaja, copywriter, digistrategi.

Usko tai älä, ensimmäiseltä koulutukseltani olen tekstiiliartesaani. En siis ole tekninen ihminen, "nörtti", en sinne päinkään. (Huom. silti teen kaiken digimarkkinoinnissa itse!) Rakastan värejä, rakastan kirjoittamista ja yksi unelmistani onkin ollut vetäytyä syrjäisen vuorimökin tai rantabungalowin yksinäisyyteen kirjoittamaan fantasiatrilogiaa. Mutta juuri nyt RA-KAS-TAN sitä, mitä teen. Elän jo unelmaani.

Kaupallisen koulutuksen hankittuani vuonna 2000 työskentelin kahdeksan vuoden ajan markkinointisuunnittelijana ja copywriterina palkkatyössä. Samalla hankin lisää koulutusta: mainosalan ammattitutkinnon ja amk-tutkinnon yrittämisestä ja johtamisesta. Mutta kuten moni muukin yrittäjä, ahdistuin palkkatyössä. Se, että en päässyt toteuttamaan omia ideoitani, musersi minut...

Kesti jonkin aikaa koota itseni, mutta koska olen luonteeltani helposti innostuva, innostuin taas uusista asioista. Innostuin ajatuksesta perustaa oma yritys, tehdä asiat niin kuin itse näin parhaaksi. Ymmärsin myös, että elämä on liian lyhyt jahkailuun, ja että jos jostain haaveilee nyt, se pitää tehdä nyt.

Joten 2008 hyppäsin pois, tyhjän päälle. Irtisanouduin. Perustin yrityksen, oman mainostoimiston. Ei asiakkaita, ei kontakteja, silloin ei ollut edes sosiaalisen median verkostoja. Lähdin rakentamaan itseäni, yritystäni ja verkostojani täysin nollatilanteesta. Vähitellen aloin voida paremmin.

anja kadziolka 2015 3

Vuonna 2013 perustin mamaonbis.fi blogin, jossa autoin yksinyrittäjiä, erityisesti pienten lasten kanssa, digimarkkinoinnista ja ajanhallinnasta. Kohdistin blogin tarkasti omalle nichelleni ja se lähti lentoon.

Blogissa brändäsin itseni yrittäjien kouluttajaksi ja aloin saada kutsuja puhumaan yrittäjien tilaisuuksiin. Minua haastateltiin mediaan ja sain näkyvyyttä.

2014 perustin ensimmäisen verkkokurssini, joka kasvoi 2015 Bisneskouluksi. Silloin jätin mainostoimistopalvelut ja siirryin täysin digibisnekseen.

Keskittyminen yhden asian kehittämiseen ja markkinointiin on selkeyttänyt ajatuksia huikeasti. Asuimme useamman kuukauden Puolassa ja Espanjassa (ah, mitä aikaa!) ja sain kokea sen, mitä online-yrittäminen todella voi olla. Jos yrittäminen tuo vapautta, niin täysin digimaailmaan heittäytyminen moninkertaistaa sen. Sillä ei ole väliä, missä itse fyysisesti on, kunhan verkko toimii!

Nyt haluan auttaa sinua Bisneskoulussa. Kaiken sen, mitä olen vuodesta 2000 lähtien markkinoinnista oppinut. En kaada sitä kaikkea niskaasi, vaan kerron oman näkemykseni yrittäjän markkinoinnista, tärkeimmät pointit, joihin sinun kannattaa yrityksesi markkinoinnissa keskittyä. Ja mitä pystyt itse tekemään. Haluan auttaa sinua löytämään markkinointiisi punaisen langan!

Yksi tärkeimpiä asioita on, että toimit tavoitteellisesti. Että kaikella mitä teet, on tarkoituksensa.

Sillä kun toimit tavoitteellisesti, saat tulosta. Ja kun saat tulosta, motivaatiosi kasvaa. Innostuksesi kasvaa. Itsevarmuutesi kasvaa. Visiosi vahvistuu. Lopulta huomaat, miten paljon lähempänä olet sitä, mitä aina halusitkin!

Bisneskoulussa autan sinua rakentamaan omannäköisesi verkkoläsnäolon, jonka avulla et vain tee merkkiäsi maailmaan, vaan luot sellaisen bisneksen, jonka kanssa voit rentoutua ja nauttia elämästä.

Sillä kun tiedät tavoitteesi ja miten niihin pääset, rauhoittuu mielesikin. Kun visio on kirkas, muutkin näkevät sen ja ympärilläsi alkaa tapahtua asioita, jotka vievät sinua eteenpäin valtavan fiiliksen ja innostuksen vallassa. Uskallan sanoa näin, sillä niin tapahtui minulle.

Haluatko saada äänesi kuuluviin verkossa? Vaikuttaa ihmisiin, parantaa maailmaa, auttaa kanssaihmisiäsi..? Ja ansaita samalla rahaa elämästä nauttimiseen? Haluatko kasvattaa tunnettuuttasi ja uskottavuuttasi sekä myydä enemmän? Silloin Bisneskoulu on sinulle oikea valinta!

Bisneskoulussa on tällä hetkellä 4 laajempaa maksullista kurssia:

Digibisnes haltuun -kurssi on kurssi hieman kehittyneemmille. Siinä näytän konkreettisesti, miten voit kerätä itsellesi passiivista tuloa verkosta. Verkkokurssin sisällön tuottaminen ei varmasti asiantuntijalle ole ongelma, mutta kurssin myynti ei onnistu jokaiselta. Se vaatii enemmän työtä, kuin heti voisi kuvitella. Mutta siinä autan kurssilla!

Brändää osaamisesi -kurssilla autan sinua kertomaan bränditarinasi, suunnittelemaan sisältöä, joka kasvattaa brändistäsi raudanlujan. Haluatko nousta esiin auktoriteettinä, huippuosaajana, jonka palveluita halutaan ostaa? Tämä on silloin kurssisi.

Kirjoita myyvästi verkossa -kurssilla kerron, mikä oikeasti on se, mikä tekstissä myy. Mitä ovat myynnin elementit ja miten tuot ne esiin tekstissäsi? Miten kirjoitat myyviä otsikoita, mainoksia ja teet tulosta? Jokaisessa viestissä yrittäjänä myyt jotain. Joko nostat esiin itseäsi, sisältöäsi tai palveluitasi. Jokaisen yrittäjän perustaitoihin kuuluu myyvä kirjoittaminen. Jos omasi on ruosteessa, tämä on kurssisi!

Tee kevyt verkkokurssi -kurssilla opit, miten teet verkkokurssin ilman suuria paineita vaikka 2 viikossa! Miten et panosta isoa summaa tai paljon aikaa, vaan tuotat ensimmäisen kurssisi "minimum viable" -periaatteella. Eli niin, että teet ensimmäisen version ja kehität asiakkaiden kanssa. Tällä kurssilla alitetaan kaikki perfektionistiset rimat, joita verkkokurssin rakentajilla olen huomannut. Ja jotka jumittavat todella kurssin valmiiksi saamista. Tällä kurssilla onnistuu kuka vain, vaikkei olisi teknisesti lahjakas!

Tule mukaan Bisneskoulun uutiskirjeen tilaajaksi, niin saat tiedon webinaareista, kursseista, ilmoittautumisesta, uusista blogiartikkeleista ja ilmaisista kursseista, joita aika ajoin tuotan verkkoon. Ja joita nytkin voit löytää, kun vähän surffailet sivustolla. 😉

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!