Hei, olen Anja Kadziolka, Bisneskoulun perustaja ja kouluttaja!

 

Mahtavaa, että löysit sivustolleni! Oletko asiantuntija? Yrittäjä? Haluaisitko saada ihmiset ymmärtämään paremmin, miten tärkeää opetettavaa sinulla olisi heille ja miten paljon voisit heitä auttaa? Jos vastasit näihin kyllä, Bisneskoulu on juuri sinulle!

 

Bisneskoulussa autan sinua rakentamaan omaa brändiäsi asiantuntijana ja valtaamaan oma paikkasi verkossa. Niin, että unelma-asiakkaasi löytävät kaikkien yritysten joukosta juuri sinun yrityksesi. Bisneskoulussa opiskelet digitaalista markkinointia verkossa silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

 

Tavoitteena on saada bisnes pyörimään niin, että et joutuisi tekemään kuusitoistatuntisia päiviä ympäri vuoden ilman kesälomaa tai joulutaukoa. Että voisi tehdä normaalin työpäivän, säästää aikaa perheellesi ja tienata hyvän elannon. Ja että pääsisit matkalle kohti unelmaasi! Markkinointia kehittämällä se onnistuu.

 

Mutta, kuka minä oikein olen? Olen yrittäjä, kahden pienen lapsen äiti, digimarkkinoinnin kouluttaja ja bloggaaja, copywriter, digistrategi.

 

Usko tai älä, ensimmäiseltä koulutukseltani olen tekstiiliartesaani. En siis ole tekninen ihminen, "nörtti", en sinne päinkään. (Huom. silti teen kaiken digimarkkinoinnissa itse!) Rakastan värejä, rakastan kirjoittamista ja yksi unelmistani onkin ollut vetäytyä syrjäisen vuorimökin tai rantabungalowin yksinäisyyteen kirjoittamaan fantasiatrilogiaa. Mutta juuri nyt RA-KAS-TAN sitä, mitä teen. Elän jo unelmaani.

 

Kaupallisen koulutuksen hankittuani vuonna 2000 työskentelin kahdeksan vuoden ajan markkinointisuunnittelijana ja copywriterina palkkatyössä. Samalla hankin lisää koulutusta: mainosalan ammattitutkinnon ja amk-tutkinnon yrittämisestä ja johtamisesta. Mutta kuten moni muukin yrittäjä, ahdistuin palkkatyössä. Se, että en päässyt toteuttamaan omia ideoitani, musersi minut...

 

Kesti jonkin aikaa koota itseni, mutta koska olen luonteeltani helposti innostuva, innostuin taas uusista asioista. Innostuin ajatuksesta perustaa oma yritys, tehdä asiat niin kuin itse näin parhaaksi. Ymmärsin myös, että elämä on liian lyhyt jahkailuun, ja että jos jostain haaveilee nyt, se pitää tehdä nyt.

 

Joten hyppäsin pois, tyhjän päälle. Irtisanouduin. Perustin yrityksen. Ei asiakkaita, ei kontakteja, ei edes sosiaalisen median verkostoja. Lähdin rakentamaan itseäni, yritystäni ja verkostojani täysin nollatilanteesta. Vähitellen aloin voida paremmin.

 

Alle vuoden kuluttua huomasin ilokseni olevani raskaana. Toinen lapsi tuli pian ensimmäisen perään ja vuonna 2012 aloittelin yritystoimintaa uudestaan kaksi pienokaista kainalossani ja muutaman vuoden univelat niskoillani. Silloin perustin ensimmäisen blogini: Sekuntielämää, jossa kirjoitin nimimerkillä yrittäjä-äidin elämästä.

 

anja kadziolka 2015 3

Vuoden 2013 keväällä päätin sittenkin paljastaa, kuka on Mamaonbis-nimimerkin takana ja avasin blogille Facebook-sivun. Syksyllä 2013 perustin mamaonbis.fi blogin, jonka ympärille alkoi kehittyä Mamaonbis-yhteisö, jossa nykyään on mukana useampi sata yrittäjää. Yrityksestäni Vapaa Markkinointi Oy tein samaan aikaan sisältöä verkkoon, hakukoneoptimoitua sisältöä, sähköpostisisältöä ja sisältösuunnitelmia. Konsultoin yrittäjiä digimarkkinoinnista. Opin paljon uutta ja aloin muodostaa omaa käsitystäni siitä, mitä on digimarkkinointi. 2013 kirjoitin ensimmäisen e-kirjani "Kädet savessa".

 

Vuoden 2014 alussa perustin Bisneskoulun Mamaonbis-sivustolle. Mamaonbis-konseptin tavoitteena on aina ollut auttaa yrittäjä-äitejä selviämään, löytää keinoja suunnitella ajankäyttöä ja tehokkuutta, joista imin tietoa verkosta.

 

Vuonna 2014 tein enemmän kuin koskaan. Pyöritin konsultointitoimintaa, myin Plannereita (painettuja ajanhallinnan kansioita) ja verkko- sekä livekursseja verkkokaupassani. Lopulta aloin miettiä, teenkö liikaa. Aloin todella miettiä, mitä oikeastaan haluan yrittäjänä tehdä. Minkälaisen elämän haluan itselleni ja perheelleni rakentaa?

 

No, tiedätkin lopputuloksen. Tein vaikean päätöksen lopettaa Vapaan konsultointitoiminnan, Mamaonbis-kustannustoiminnan ja verkkokaupan sekä livekouluttamisen. Päätin keskittyä täysin Bisneskouluun. Verkkokouluttamiseen.

 

Keskittyminen yhden asian kehittämiseen ja markkinointiin on selkeyttänyt ajatuksia huikeasti. Asuimme useamman kuukauden Puolassa ja Espanjassa (ah, mitä aikaa!) ja sain kokea sen, mitä online-yrittäminen todella voi olla. Jos yrittäminen tuo vapautta, niin täysin digimaailmaan heittäytyminen moninkertaistaa sen. Sillä ei ole väliä, missä itse fyysisesti on, kunhan verkko toimii!

 

Nyt haluan auttaa sinua Bisneskoulussa. Kaiken sen, mitä olen vuodesta 2000 lähtien markkinoinnista oppinut. En kaada sitä kaikkea niskaasi, vaan kerron oman näkemykseni yrittäjän markkinoinnista, tärkeimmät pointit, joihin sinun kannattaa yrityksesi markkinoinnissa keskittyä. Ja mitä pystyt itse tekemään. Haluan auttaa sinua löytämään markkinointiisi punaisen langan!

 

Yksi tärkeimpiä asioita on, että toimit tavoitteellisesti. Että kaikella mitä teet, on tarkoituksensa.

 

Sillä kun toimit tavoitteellisesti, saat tulosta. Ja kun saat tulosta, motivaatiosi kasvaa. Innostuksesi kasvaa. Itsevarmuutesi kasvaa. Visiosi vahvistuu. Lopulta huomaat, miten paljon lähempänä olet sitä, mitä aina halusitkin!

 

Bisneskoulussa autan sinua rakentamaan omannäköisesi verkkoläsnäolon, jonka avulla et vain tee merkkiäsi maailmaan, vaan luot sellaisen bisneksen, jonka kanssa voit rentoutua ja nauttia elämästä.

 

Sillä kun tiedät tavoitteesi ja miten niihin pääset, rauhoittuu mielesikin. Kun visio on kirkas, muutkin näkevät sen ja ympärilläsi alkaa tapahtua asioita, jotka vievät sinua eteenpäin valtavan fiiliksen ja innostuksen vallassa. Uskallan sanoa näin, sillä niin tapahtui minulle.

 

Haluatko saada äänesi kuuluviin verkossa? Vaikuttaa ihmisiin, parantaa maailmaa, auttaa kanssaihmisiäsi..? Ja ansaita samalla rahaa elämästä nauttimiseen? Haluatko kasvattaa tunnettuuttasi ja uskottavuuttasi sekä myydä enemmän? Silloin Bisneskoulu on sinulle oikea valinta!

 

Bisneskoulussa on tällä hetkellä 2 kurssia:

 

Bisneskoulun 7 askelta onnistumiseen verkossa -kurssilla opastan sinua askel askeleelta siihen, miten voit tehdä vaikutuksen verkossa, brändätä osaamisesi ja löytää uusia, ihania asiakkaita verkosta. Ja miten muodostat yrityksellesi myyntiputken, jonka avulla löydät verkosta asiakkaita 24/7.

 

Rakenna menestyvä verkkokurssi -kurssi on kurssi hieman kehittyneemmille. Siinä näytän konkreettisesti, miten voit rakentaa verkkokurssin WordPress-alustalle, kerätä itsellesi passiivista tuloa verkosta. Verkkokurssin sisällön tuottaminen ei varmasti asiantuntijalle ole ongelma, mutta kurssin myynti ei onnistu jokaiselta. Se vaatii enemmän työtä, kuin heti voisi kuvitella. Mutta siinä autan kurssilla!

 

Tule mukaan Bisneskoulun uutiskirjeen tilaajaksi, niin saat tiedon kursseista, ilmoittautumisesta, uusista blogiartikkeleista ja ilmaisista aineistoista, joita aika ajoin tuotan verkkoon. Sydämellisesti tervetuloa mukaan!