Kalle Santalahti

011 Kalle Santalahti – tuloksellista digimainontaa sydämellä

posted in: Bisneskoulu | 0
Jaa tästä, kiitos!
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Tässä jaksossa vieraanani on digimarkkinointitoimisto Kubla Oy:n perustaja, yrittäjä Kalle Santalahti. Kalle kertoo tarinansa 11 vuoden yrittäjyydestä ja miten se on johtanut nyt räjähdysmäiseen kasvuun. Lisäksi juttelemme maksullisesta mainonnasta ja missä kohtaa se on yrittäjälle ajankohtaista.

Kuuntele jakso tästä:

 


Lataa jakso tästä

 

 

Poimintoja haastattelusta:

Mitkä asiat ovat vaikuttaneet Kublan menestykseen?

1. Fokusointi. Keskittyminen. Erikoistuminen nimenomaan maksulliseen mainontaan Googlessa ja sosiaalisessa mediassa on ollut yksi isoista vaikuttajista yrityksen kasvussa.

2. Henkilöbrändin rakentaminen. Itsensä esiintuominen videoissa. Yksi tärkeimpiä seikkoja markkinoinnissa on ollut se, että Kalle on tuonut itseään rohkeasti ja näkyvästi esiin sosiaalisessa mediassa.

3. Henkilöstön hyvinvointi ja motivointi. Kalle panostaa siihen, että fiilis töissä olisi hyvä ja töissä viihtyisi. Hänelle on tärkeää, että voi ilahduttaa ihmisiä ympärillään. Niin asiakkaita kuin henkilöstöä.

4. Oma hyvinvointi. Aamurutiinit. Itsensä kehittäminen. Yrittäjällä kaikki lähtee omasta hyvinvoinnista. Kun yrittäjä voi hyvin, yritys voi hyvin.

 

Tässä podcastin 11. jaksossa Kalle kertoo miten kaiken menestyksen takana on rakastava työyhteisö ja intohimo tulokselliseen digimarkkinointiin.

 

Kuuntele jakso ja käy tutustumassa Kalleen ja Kublaan näistä linkeistä:

 

Kubla Oy >>

Kalle Santalahti – ymmärrettävää digimarkkinointia >>

 

 

 

Jaa tästä, kiitos!
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Mitä ajattelet?

kommentti