menestykseen

Kolme testattua askelta menestykseen

posted in: Bisneskoulu | 0
Jaa tästä, kiitos!
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

 

Halkaisen yleensä tiskikoneen pesuainekuution puoliksi. En siksi, että olisin pihi, mutta jotta tiskiainetta jäisi mahdollisimman vähän astioihin syötäväksi meille ja lapsille. Mutta luottamuksen puute tiskikoneen huuhtelutehoon ei ole asiani. Halusin puhua kuution puolittamisen vaikeudesta.

 

Joskus, kun puristan kuutiota puoliksi ajatuksissani, poissaolevana, se ei taitu. En millään saa sormivoimiani riittämään kuution puolittamiseen. Vaikka kuinka yritän. Väännän ja väännän, mutta mitään ei tapahdu. Joskus mietin veitsen esiin ottamista, mutta sitten muistan, miten olen aiemmin saanut sen puoliksi.

 

Olen ollut siis monta kertaa tässä tilanteessa ja vasta nyt oppinut, miten se varmasti onnistuu.

 

Kun ennen taittamista asetan mieleni mukaan, päätän, että saan kuution puoliksi. Visualisoin sen halkeavan. Käsken sitä ajatuksissani, se halkeaa. Naps.

 

Kun vihdoin tajusin tämän, teen sen joka kerta. “Ota kuutio käteen. Keskity. Visualisoi. Työnnä ajatuksilla samaan aikaan.” Naps.

 

Se toimii joka kerta.

 

Visualisoinnin ja tavoitteen asettamisen voimaa ei vain voi kieltää. Kun uskot jonkun asian todella tapahtuvan, asetat mielesi mukaan tekemiseen, onnistut varmasti.

 

Mitä tärkeää voimme sitten tiskikuution halkaisemisesta oppia?

 

1. Päättäväisyyttä

Screen Shot 2015-10-14 at 15.06.35Mitä tahansa teetkin bisneksessä tai elämässä, jos haluat onnistua ja menestyä, tee päätös siitä, mitä oikeastaan tavoittelet. Valitse päämääräsi. Mihin olet matkalla?

 

Ajattele, että vaihtoehtoja ei ole. (Tämä kuutio halkeaa nyt!) Jos nyt siis mielessäsi on yrityksesi menestykseen luotsaamisen vaihtoehtona jonkun toisen yrityksen menestykseen luotsaaminen, palkkatyön hakeminen, useamman palvelun lanseeraus tai jopa hanskojen kokonaan tiskiin lyöminen, ei tavoite ole kohdallaan. Mikä on se palvelu, mitä nostat jalustalle kaikkien muiden yläpuolelle? Minkä kanssa aiot menestyä?

 

2. Visualisoinnin voimaa

Tiskikuution halkeaminen on kokreettinen ja helppo asia visualisoida, mutta miten voi visualisoida pidemmälle? Mieti, miten voit konkreettisesti kuvata menestystäsi. Mitä yksityiskohtia siihen liittyy? Palastele kokonaistavoitteesi ja visualisoi osatavoitteet. Miltä näytät? Miltä sinusta tuntuu? Mitä läheisesi sinulle sanovat? Mitä ympärilläsi alkaa tapahtua?

 

Nyt tarvitset varmasti enemmän aikaa ja tukea. Tee siis tavoitetaulu tueksi itsellesi. Etsi kuvia tai kirjoita ylös lausahduksia siitä, miltä sinusta tuntuu ja miltä elämäsi näyttää. Älä kuuntele epäileviä ääniä pääsi sisällä tai sen ulkopuolella. Usko itseesi ja ole varma menestyksestäsi.

 

On jännä juttu, miten rauhallinen olo varmuudesta tulee. Kun tietää tarkkaan, mihin on menossa. Ja vielä jännempää on se, mitä positiivisia merkkejä ja opasteita universumi alkaa tiputella eteesi, kun kerrankin olet osannut kertoa myös sille, mihin suuntaan olet matkalla!

 

3. Keskittymistä

Kun tavoite ja visio ovat selvillä, keskity niihin. Tee vain asioita, jotka vievät sinut kohti visiotasi. Matkusta sitä kohti rauhallisesti ja nautiskellen. Älä harhaile, rönsyile tai tee liian montaa asiaa yhtä aikaa. Jätä pois kaikki sellainen, mikä ei vie sinua kohti tavoitettasi.

 

Muista tiskikuution halkaisemiseen liittyvät vaiheet kaikessa mitä teet: esiintymiset, blogikirjoitukset, markkinointikampanjat, neuvottelut… visualisoi onnistuminen, niin onnistut. Toimi tavoitteellisesti, ole kurinalainen ja innostu saamistasi tuloksista. Keskity, keskity ja keskity.

 

Tiskikuution halkaisemiseen tarvitaan nimittäin molempia käsiä.

 

Lue myös: Mitä unelmaa lähdet tänä vuonna tavoittelemaan? >>

Jaa tästä, kiitos!
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Mitä ajattelet?

kommentti